Lisabona

Lisabona este o capitala seducatoare, un amestec de bulevarde largi si strazile inguste din cartierul arabesc Alfama, din Chiado sau Bairro Alto. Lisabona este un oras sigur, o capitala europeana si un centru turistic important, declarat pe primul loc in topul celor mai vizitate orase in anul 2010. Lisabona este una dintre cele mai calduroase capitale europene cu o clima oceanic-mediteraneana, regiunea fiind scaldata de razele soarelui, iar temperaturile medii iarna sunt de 14-15 grade C ajungand vara la 25-30 grade C.
Gastronomie - feluri de mancare traditionale se pot gusta la toate restaurantele; pentru doritorii de peste si fructe de mare se recomanda zona fostelor docuri, iar pentru amatorii de dulciuri trebuie facut un popas in zona Belem sau in zona Pietei Rossio pentru a gusta produsele de patiserie si mai ales minunatele Pasteis de Belem (tarte din foitaj cu crema de vanilie si scortisoara).
Sport si activitati pentru timpul liber In sezonul de vara - turistii pot face plaja si surf, pot juca golf, iar cei insotiti de copii pot petrece o zi la parcul de distractie Kidzania sau pot vizita Oceanariul din Lisabona.

    +40 742 10 XX XX

    +40 742 10 XX XX

    ALTE DESTINAȚII