Costa del Sol – Early Booking

Costa del Sol

Una dintre cele mai populare destinatii de vacanta ale Spaniei!

Sejururi cu transport inclus

De la 570 euro

DESCRIERE PROGRAM

ZIUA 1 București - Costa del Sol

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 05.00 pentru imbarcare la cursa Blue Air OB 125 cu decolare la ora 07.00 spre Malaga. Aterizare la Malaga la ora 10.20. Dupa preluarea bagajelor, Tur al orasului Malaga cu ghid in limba romana (aproximativ 2 ore) apoi transfer in Costa del Sol si cazare*. Seara, cazare si cina la Hotel / 4* in Costa del Sol. *(program valabil pentru plecarile din zilele de joi, sambata si duminica. Pentru zilele de luni si marti turul de oras se va face in ultima zi din cauza orarului de zbor diferit: Bucuresti 15:50 - 19:10 Malaga)

ZILELE 2 - 7 Costa del Sol

Timp liber pentru odihna, plaja, sau pentru activitati optionale de-a lungul incantatoarei Costa del Sol. Pe langa satele albe ale localnicilor, ascunse in munti, oferind privelisti incredibile, in Costa del Sol exista plaje cu nisip auriu, hoteluri superbe, vile de poveste ale vedetelor de la Hollywood, piscine si baruri de lux, restaurante traditionale si o vreme excelenta tot timpul anului. Costa del Sol, „Coasta Soarelui” este considerat cel mai frumos litoral continental al Marii Mediterane. Are o intindere de 160 km, dintre care cea mai mare parte, de peste 100 km este la vest de capitala Andaluziei. Datorita darniciei naturii, multitudinii de atractii turistice si distractiilor turistice propuse in orase ca Malaga, Granada, Sevilla, Cordoba, Cadiz, Tanger Maroc sau Faro Portugalia, Costa del Sol este cea mai vizitata zona turistica a Mediteranei.

ZIUA 8 Costa del Sol - București

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor transfer de la hotelul din Costa del Sol la Aeroportul din Malaga. Imbarcare la cursa Blue Air OB126 cu decolare la ora locala 11:10 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 16:00. *(program valabil pentru plecarile din zilele de joi, sambata si duminica. Pentru zilele de luni si marti turul de oras se va face in ultima zi din cauza orarului de zbor diferit: Malaga 19:55 - 00:45 Bucuresti).

HOTELURI

Solicita acum o oferta personalizata!

FOTOGRAFII

Plecari in perioada iunie - septembrie

SERVICII

Cazare 7 nopți cu pensiune completă la Hotel 4* în Costa Del Sol

DA

Tur al orașului Malaga cu ghid de limba română

DA

Transfer aeroport - hotel - aeroport

DA

Transport avion, cursă directă Otopeni - Malaga și retur

DA

Bagaj de mana, bagaj de cala

DA

Taxe de aeroport

DA

Asistență turistică locală în limba română

DA

Intrările la obiectivele turistice

NU

Asigurarea medicală, excursiile opționale

NU

Taxele de stațiune (se achită la hotel)

NU

    +40 766 850 657

    +40 769 132 840

    ALTE DESTINAȚII

    OFERTE SIMILARE