Hotel LTI Dolce Vita 4*

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur – perla litoralului Bulgar - cea mai populară stațiune de pe litoralul bulgăresc, își are pe drept cuvânt denumirea provenită de la finețea și frumusețea nisipului plajelor sale.

Individuale

De la 49 euro

INFORMAȚII HOTEL

Localizare: Hotelul Riu Dolce Vita este un hotel nou, dat in folosinta in anul 2011. Este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 150 m de malul marii.

Facilitati: Terasa, restaurant bulgaresc si asiatic, lobby bar cu terasa, bar salon cu terasa, bar la piscina, snack bar la piscina, sala de conferinte, Wi-Fi in lobby. Piscina interioara si piscina exterioara, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina, sala sport, diverse sporturi (tenis, minifotbal, volei, baschet), aquagym, tenis de masa, polo, boccia, darts, programe animatie de 6 ori pe saptamana, show-uri, muzica live. Gratuit: sezlonguri si umbrele pe plaja, shuttle bus pana la plaja privata, bar pe plaja cu apa, bere, bauturi nealcoolice. NOU 2018: mini aquapark (500 mp, 4 tobogane acvatice cu inaltimea de 11 m).

FOTOGRAFII

Solicita oferta personalizata!

    +40 766 850 657

    +40 769 132 840

    ALTE DESTINAȚII

    OFERTE SIMILARE