Nikoleta Luxury Villa

Thassos

Thassos - insula de smarald, este situată în golful Kavala, în partea nordică a Mării Egee și este cea mai apropiată de Grecia continentală (8 km)

Sejururi Individuale

De la 51 euro

INFORMAȚII HOTEL

Situată la 1 km de oraşul Thasos, Nikoleta Luxury Villas oferă camere fermecătoare, cu acces gratuit la internet WiFi. Aceasta are o piscină sezonieră cu o terasă frumoasă şi un bar. Plaja se afla la 10 minute pe jos. Toate camerele de la Nikoleta includ aer condiţionat, decor individual, mobilier elegant şi TV LCD cu canale prin satelit. Unele camere au frigider, iar altele au chicinetă. Toate camerele au balcon mobilat. Portul Prinos, care face legătura cu oraşul Kavala, se află la 15 minute de mers cu maşina. Se oferă un serviciu de transfer gratuit şi parcare gratuită la hotel.

TARIF

De la 51 euro / persoană / noapte

SERVICII INCLUSE

MIC DEJUN

NU

FOTOGRAFII

Solicitați oferta personalizată!

+40 766 850 657

+40 769 132 840

ALTE DESTINAȚII

OFERTE SIMILARE

Situat chiar lângă plaja din Skala Potamias, Blue Sea Beach Boutique Resort are un bar-restaurant cu mese chiar lângă mare.

DETALII

Villa este la 1 minut pe jos față de plajă. Aelia Villa, amplasată în mijlocul unei grădini cu flori, în Limenas, la doar 50 de metri de plaja amenajată Agios Vassilis.

DETALII

Situată la 1 km de oraşul Thasos, Nikoleta Luxury Villas oferă camere fermecătoare, cu acces gratuit la internet WiFi.

DETALII