Portugalia / Lisabona – Toamnă 2019

Portugalia

Portugalia este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat. Capitala ei, Lisabona, este poate cel mai incantator si accesibil oras al Europei, cu o arhitectura fantastica, o populatie diversificata, mancaruri delicioase cu fructe de mare si localuri animate.

Circuite cu avionul

De la 520 euro

Lisabona este o capitala seducatoare, un amestec de bulevarde largi si strazile inguste din cartierul arabesc Alfama, din Chiado sau Bairro Alto. Lisabona este un oras sigur, o capitala europeana si un centru turistic important, declarat pe primul loc in topul celor mai vizitate orase in anul 2010. Lisabona este una dintre cele mai calduroase capitale europene cu o clima oceanic-mediteraneana, regiunea fiind scaldata de razele soarelui, iar temperaturile medii iarna sunt de 14-15 grade C ajungand vara la 25-30 grade C.
Gastronomie - feluri de mancare traditionale se pot gusta la toate restaurantele; pentru doritorii de peste si fructe de mare se recomanda zona fostelor docuri, iar pentru amatorii de dulciuri trebuie facut un popas in zona Belem sau in zona Pietei Rossio pentru a gusta produsele de patiserie si mai ales minunatele Pasteis de Belem (tarte din foitaj cu crema de vanilie si scortisoara).
Sport si activitati pentru timpul liber In sezonul de vara - turistii pot face plaja si surf, pot juca golf, iar cei insotiti de copii pot petrece o zi la parcul de distractie Kidzania sau pot vizita Oceanariul din Lisabona.

Plecari 05.10.2019, 12.10.2019

Aeroport de plecare: Bucuresti

SERVICII

7 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Estoril

DA

Zbor direct, București - Lisabona – București

DA

Asistență turistică în limba română pe durata programului turistic

DA

Transferul aeroport – hotel - aeroport în Lisabona

DA

BONUS! Turul panoramic al capitalei Lisabona

DA

Bonus: asigurarea medicală și storno

DA

6 cine (opțional) cu meniu fix

NU

Intrările la obiectivele turistice

NU

Excursiile opționale, alte servicii decât cele menționate în program

NU

Taxa locală de 1 € / persoană / zi (se achită la recepția hotelului)

NU

Valabilitate ofertă: in limita locurilor disponibile.

+40 766 850 657

+40 769 132 840

ALTE DESTINAȚII

OFERTE SIMILARE