Sejururi Individuale

Doriți să fiți independent în timpul călătoriei până la destinația de vacanță și să călătoriți cu mașina personală? Sejururile individuale vă sunt prezentate de la cel mai mic tarif, începând cu prima lună din sezon.

PACHETE

16 Excursii în Sejururi Individuale

PACHETE

Hotelul este situat la 400 m de plaja.

DETALII

Situată la 1 km de oraşul Thasos, Nikoleta Luxury Villas oferă camere fermecătoare, cu acces gratuit la internet WiFi.

DETALII

Villa este la 1 minut pe jos față de plajă. Aelia Villa, amplasată în mijlocul unei grădini cu flori, în Limenas, la doar 50 de metri de plaja amenajată Agios Vassilis.

DETALII

Situat chiar lângă plaja din Skala Potamias, Blue Sea Beach Boutique Resort are un bar-restaurant cu mese chiar lângă mare.

DETALII

Situat deasupra plajei de nisip Nikiti din Halkidiki, Danai Beach Resort & Villas, de 5 stele, are vedere spre Marea Egee.

DETALII

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Glavas Inn este un hotel all-inclusive situat în satul Trikorfo Gerakinis.

DETALII

Grecotel Pella Beach se află la 50 m de piaţa centrală a localității Chanioti și oferă o plajă privată cu steag albastru şi 2 piscine.

DETALII

Hotelul este la 1 minut pe jos față de plajă. Secret Paradise Hotel & Spa este situat la aproximativ 35 km de centrul oraşului Salonic şi la numai 25 km de Aeroportul Macedonia.

DETALII

Golden Star este un hotel modern situat pe plaja din Peraia. Oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon privat. Centrul oraşului Salonic se află la 30 de minute de mers cu maşina.

DETALII

Hotelul este situat la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul oferă o piscină cu apă dulce cu terasă şi unităţi de cazare în sistem self-catering, cu aer condiţionat şi vedere la golful Toroni sau la piscină.

DETALII